Flexibiliteit voor inbound en processing

Ook voor print & mail garanderen wij absolute flexibiliteit inzake inbound en processing. Op tal van manieren – zowel in batch als via een online datastroom - ontvangen wij de juiste data voor verdere verwerking tot correct gestructureerde, gepersonaliseerde documenten. 


Ook de connectie met Office- of ERP-software of andere inboundbronnen zoals eCollect of scanning is perfect mogelijk. 

Overname van printshops

Dankzij onze vrijwel ongelimiteerde flexibiliteit aan bronzijde garanderen we een optimale service bij de overname van inhouse printshops. 


U hoeft niet langer te investeren in een eigen machinepark en de opvolging van deze taken. Wij ontzorgen uw bedrijf of organisatie van a tot z. 

Kostenoptimalisatie

In nauwe samenspraak zorgen we ook bij print & mail voor een doorgedreven kostenoptimalisatie. Zo minimaliseren we de portkosten door het selecteren van de meest voordelige omslag, het bundelen, het consolideren en het inschakelen van gepaste post- of koerierdiensten. 

Tot 100.000 vellen per uur

Via onze hypersnelle digitale printers verwerken we per uur tot 100.000 volledig gepersonaliseerde A4-vellen. Zowel zwart/wit als full colour behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens envelopperen we alle documenten in omslagen. 


Dankzij onze controlemechanismen garanderen we de absolute integriteit van deze processen. Elke stap in het productieproces volgen we nauwkeurig op. 


Finaal zorgen we voor de logistieke aflevering bij de post of gespecialiseerde koeriersdiensten voor nationale of internationale verzending. Uiteraard nemen we ook de retourbehandeling op ons. We scannen uw onbestelde zendingen en rapporteren de reden van niet-aflevering.