Waarom gepersonaliseerde communicatie?


Wij helpen marketeers en hun agentschappen bij de stap van massacommunicatie naar gepersonaliseerde communicatie. We maken het technisch mogelijk om printed direct mailings te personaliseren, onder meer op basis van de interesses van elke klant en z’n aankoopgedrag.


Consumenten worden blootgesteld aan zo’n 7.000 boodschappen per dag. Dat is veel. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat er opnieuw nood is aan relevantie: de juiste boodschap naar de juiste persoon. Dat verhoogt de return on invest (ROI) en het bespaart papier, inkt en portkosten. Da’s dus twee keer winst.


In een wereld vol snelle tweets en vluchtige e-mails geloven wij in de kracht van papier als onderdeel van je communicatiemix. Met een juiste personalisatie kan je je klant écht raken.

Data-analyse


Om relevant en gericht te communiceren moet je als marketeer inzichten verwerven in je markt én je individuele klant.

Aan de hand van correcte data, tooling en rapportering kan je gefundeerde beslissingen nemen voor je volgende campagne.

Symeta Hybrid heeft, samen met SAS, een data-analysetool ontwikkeld die je inzichten geeft en je toelaat de juiste beslissingen te nemen. Een transitie die je meeneemt van massacommunicatie over segmentatie en profileringen tot predictieve communicatiemodellen.