Expertise in print & mail

De roots van Symeta Hybrid  gaan terug tot print & mail. Ook vandaag nog blijft papier belangrijk en blijven we deze klassieke communicatievorm dus aanbieden. Met het oog op een maximale efficiëntie integreren we dit communicatiekanaal in ons multichannel communicatieplatform en uw eigen IT-systemen. 


Zo zorgen we voor een maximaal geautomatiseerde documentenstroom. Die resulteert finaal in gepersonaliseerde documenten die we dan versturen via post of koeriersdienst. 

Doorgedreven digitalisering

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor een doorgedreven digitale transformatie van hun inkomende en uitgaande documentenstromen. De afgelopen jaren bouwde Symeta Hybrid een enorme expertise op in dit vakgebied. 


Wij analyseren uw bestaande situatie en geven advies op maat voor de juiste aanpak. Ook voor de implementatie en verdere doorgroei van uw gedigitaliseerde multichannel systemen bent u aan het juiste adres.

Focus op veiligheid en kwaliteit

Bij elke service die we ontwikkelen en aanbieden, staan veiligheid en kwaliteit voorop. We garanderen de absolute integriteit van de vertrouwelijke data waarmee we werken. Onze beveiligde oplossingen bevatten de nodige controlemechanismen om op elk moment de authenticiteit en correctheid te garanderen. 


We beschikken over een ISO 27001-certificaat dat de hoogste graad van veiligheid en vertrouwelijkheid garandeert. Onze IT-infrastructuur staat opgesteld in twee redundante datacenters en ook onze productiefaciliteiten zijn maximaal ontdubbeld. 


Wij volgen strikt de GDPR-richtlijnen met betrekking tot dataprivacy. Daarnaast werken we conform de regels van het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem. Continue verbetering staat daarbij centraal.

Duurzaamheid als speerpunt

Duurzaamheid is de rode draad in alle activiteiten van Symeta Hybrid en bij uitbreiding Colruyt Group. Elke dag opnieuw werken we aan duurzame, toekomstgerichte oplossingen met respect voor mens en milieu. Op alle mogelijke manieren verkleinen we actief onze ecologische voetafdruk. We hergebruiken maximaal hulp- en grondstoffen, beperken milieu-uitstoot en chemisch afval en zorgen voor gescheiden afvalstromen. De inkten op waterbasis die voor digitale inkjetprinting gebruikt worden, bevatten weinig verontreinigende stoffen en vertonen een hoge 'ontinktbaarheid' tijdens papierrecyclage.
Bovendien halen we de elektriciteit, die op onze beide sites verbruikt wordt, uit windenergie.

Ons ISO 14001-certificaat is een garantie voor professioneel milieumanagement.
Daarnaast hebben we ook een FSC®-certificaat (C164464) voor het gebruik van papier uit verantwoord beheerde bossen. 

Lees meer over duurzaamheid binnen Colruyt Group